Работилница: Мобилизирање на потенцијалот на младите партиски членови за претстојните парламентарни избори: комуницирање на јавните политики – аргументи и презентација


Големина на фонт

Како дел од активностите за поддршка на истражувачко-аналитичките центри на политичките партии (ПИАЦ), ИФЕС во соработка со ПИАЦ на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ ќе организира тридневна работилница за членовите на подмладокот на партијата на тема: Мобилизирање на потенцијалот на младите партиски членови за претстојните парламентарни избори: комуницирање на јавните политики – аргументи и презентација.

Повеќе од 30 партиски членови од младинскиот огранок ќе учествуваат на обуката што ќе ја одржат локални консултанти од областа на медиумите, комуникацијата и младинските политики.

КОГА

од: 15-03-2024 15:00

до: 17-03-2024 13:00

КАДЕ

Хотел Оаза, Штип / Hotel Oaza, Shtip

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Истражувачки и аналитички центри , Млади од политички партии , Настани , Политички Партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Истражувачки и аналитички центри , Млади од политички партии , Настани , Политички Партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Истражувачки и аналитички центри , Млади од политички партии , Настани , Политички Партии

27-03-2024