Трета работилница со мобилизатори на заедницата


Големина на фонт

Третата работилница за мобилизаторите на заедницата ќе се одржи на 24 ноември. Следете нѐ за повеќе детали!

КОГА

од: 24-11-2022 10:00

до: 24-11-2022 17:00

КАДЕ

Хотел Парк, Скопје / Hotel Park, Skopje

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

27-03-2024