Обука за вработени во Државната изборна комисија


Големина на фонт

Во рамки на втората работна сесија од обуката за вработените во Државата изборна комисија тема за која ќе се разговара е
Менаџмент на човечки ресурси

КОГА

од: 01-03-2022 09:00

до: 01-03-2022 16:00

КАДЕ

„DoubleTree by Hilton“

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

27-03-2024