Јавна дискусија: Колку се реални изборните ветувања?


Големина на фонт

Во рамки на иницијативата „Колку се реални изборните ветувања?“, која ја спроведува Планинарски спортски клуб КАБ СТРУГА 2017, ќе се одржи Јавна дискусија “Колку се реални изборните ветувања“? Јавната дискусија се однесува на објава и дискусија на содржините на проектните активности за присутните и целата јавност. Собираните податоците според активности, изготвеното видео, резултатите на анкетниот прашалник и други податоци.

КОГА

од: 18-03-2023 11:00

до: 18-03-2023 13:00

КАДЕ

Хотел Београд, Струга / Hotel Beograd, Struga

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

27-03-2024