Тркалезна маса: Youth Engagement and Participation in Policy Making


Големина на фонт

На 14 јули 2021 година ќе се одржи тркалезна маса во хотел DoubleTree by Hilton – Skopje.

Темата на дискусијата е: Ангажирање на младите и учество во креирањето политики каде што младите претставници од владата, локалните општини, невладините организации ќе го презентираат своето гледиште.

Кога сите панелисти ќе се претстават, ќе има дел за дискусија каде што јавноста може да поставува прашања или да го сподели своето гледиште.

Гласот на младите треба да се слушне!

КОГА

од: 14-07-2021 10:00

до: 14-07-2021 13:00

КАДЕ

DoubleTree by Hilton - Skopje

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

27-03-2024