Тркалезна маса со Градоначалникот на Општина Струмица


Големина на фонт

Во рамките на иновативната иницијатива „Општина по мерка на младите“ граѓанската организација Центар за истражување и анализи НОВУС ќе организира Тркалезна маса со Градоначалникот на општина Струмица. Целта на настанот е презентација на наодите од спроведените активности во рамки на проектот, како и презентација на полиси бриф документот со препораки за заедничко надминување на проблемите и воспоставување на функционален Локален младински совет на општина Струмица.

КОГА

од: 21-03-2023 15:00

до: 21-03-2023 17:00

КАДЕ

Дом на АРМ Струмица (Сала на советници) / House of ARM Strumica (Councillors' Hall)

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

27-03-2024