Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи


Големина на фонт

Настанот ќе обедини претставници на локалните самоуправи од Полошкиот регион, вклучително и општините кои беа вклучени во претходните активности за мониторирање и други општини кои покажаа интерес за вакви активности. Покрај тоа, на настанот ќе бидат претставници на ГО и претставници на политички партии кои ќе ги споделат своите приказни за процесот на мониторирање и ќе разговараат за ефектите.

Следете нѐ за повеќе детали!

КОГА

од: 03-10-2023 12:00

до: 03-10-2023 14:00

КАДЕ

Гостивар / Gostivar

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

27-03-2024