Работилница: Реконструкција на спортска сала на СЕОУ Гостивар


Големина на фонт

Здружението за интеграција на Ромите Гостивар за потребите на проектот „Спортска сала на СЕОУ“ – Гостивар организара работилница на која се поканети сите засегнати страни како би се разгледале проблемите, потребите и можностите за реконструкција на спортската сала на СЕОУ – Гостивар.

КОГА

од: 20-02-2023 15:00

до: 20-02-2023 17:00

КАДЕ

Рест. Вита Аби, Гостивар / Rest. Vita Abi, Gostivar

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

27-03-2024