Работилница: Начела за формулирање на политики и подготовка на изборни програми и стратегии засновани на докази


Големина на фонт

Целта на работилницата е да се даде придонес кон зајакнувањето на капацитетите на политичките партии во пресрет на парламентарните избори за формулирање на ефективни граѓански ориентирани политики и изборни програми. Работилницата ќе биде реализирана од страна на меѓународната експертка за политички партии, Лолита Чигане.

КОГА

од: 26-02-2024 09:00

до: 27-02-2024 16:30

КАДЕ

хотел Холидеј Ин, Скопје / hotel Holiday Inn, Skopje

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Настани , Политички Партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Настани , Политички Партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Настани , Политички Партии

27-03-2024