Премиера на филмот – CM на мобилизаторот Vullnet Mahmuti


Големина на фонт

Агенда

14:00 – 14:15 – Пристигнување и пријавување

14:15 – 14:40 – Дискусија за мерката и иницијативата – Вулнет Махмути

14:40 – 15:10 – Премиера на филмот (27’)

15:10 – 15:30 – Презентација на професорот Насер Мифтари за филмскиот протагонист и мерката (професор во гимназијата Насер Мифтари)

15:13 – 16:00 – Прием

КОГА

од: 24-12-2021 14:00

до: 24-12-2021 16:00

КАДЕ

Hotel City Park Skopje

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Мобилизатори на заедницата

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Мобилизатори на заедницата

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Мобилизатори на заедницата

27-03-2024