Презентација: Решенија за млади во Струмица


Големина на фонт

Завршен настан на иницијативата „Решенија за млади во Струмица“, односно промоција на студијата кој ги содржи предлозите на младите. Ова е документ кој е обележје на младите од Струмица и затоа ве покануваме да се приклучите на настанот и да земете копија од студијата.
Ги покануваме политичките партии, советници и градоначалник да не’ посетат и да подигнат копија од документот, а наша порака до нив ќе биде студијата да бидат дел од идните предизборни или годишни програми за работа.
Повелете на промоција на студијата во четврток, 12-ти август во 17:30 часот во Street Cafe.
Да го одбележиме Меѓународниот ден на младите на вистински начин!
Настанот се организира од страна на Hristijan Velkov, учесник на Академијата за јавни политики и член на подмладокот на ВМРО-ДПМНЕ.
Во продолжение агендата на настанот:

17:30 – 17:45 – Регистрација на учесниците

17:45 – 18:00 – Христијан Велков – Имплементатор на проектот

Запознавање и претставување на иницијативата со присутните

18:00 – 18:30 – Владимир Ристов – Секретар на ОК-Вмро Дпмне Струмица

Презентација на Студијата и дискусија со присутните од
заклучоците од истражувањето

18:30 – 19:00 – Борис Ризовски – Магистер по меѓународна дипломатија

Презентација на Студијата и дисукусија со присутните.

КОГА

од: 12-08-2021 17:30

до: 12-08-2021 19:30

КАДЕ

Street Cafe , Strumica

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024