Модерни времиња, стари проблеми: Идентификување решенија за подобрена патна инфраструктура во општина Сопиште


Големина на фонт

На 4 август, Синан Вејселовски од ДУИ ќе го одржи завршниот настан како дел од иницијативата Модерни времиња, стари проблеми, која има за цел да изнајде решенија за подобрување на патната инфраструктура кај каменоломот Берович-Патишка река во општина Сопиште. Учество и збор на овој јавен настан ќе земат и Граданачалникот на Општина Чаир, Висар Ганиу, и Пратеникот во Собранието на Република Северна Македонија, Изет Меџити.

Следете нè за повеќе детали!

КОГА

од: 04-08-2021 18:00

до: 04-08-2021 20:00

КАДЕ

Ресторан Вила Река, Патишка Река / Villa Reka Rest., Patishka Reka

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024