DEBAT PUBLIK: Si të përmirësojmë politikat lokale mjedisore në Koçan?


Përmasa e germave

Svetla Idnina nga Koçani, si pjesë e projektit Mbështetja e Reformave Zgjedhore, do të organizojë një debat publik me temë: Si të përmirësojmë politikat lokale mjedisore në Koçan? më datë 12.05.2021

KUR

prej: 12-05-2021 12:00

deri: 12-05-2021 14:00

КU

Ngjarje të tjera

Paneli i dedikuar reklamave politike dhe integritetit të zgjedhjeve

Ngjarje publike

03-04-2024

Punëtori për vëzhguesit e akredituar në zgjedhje

Ngjarje publike

30-03-2024

Diskutim në panel: Forcimi i bashkëpunimit ndërmjet palëve të interesuara kombëtare për vlerësimin e rrezikut zgjedhor në Maqedoninë e Veriut

Ngjarje publike

27-03-2024