Tркалезната маса на тема: „Дефицитарни студии во државата“


Големина на фонт

Ве покануваме да бидете дел од тркалезната маса на тема „Дефицитарни студии во државата“ која ќе се одржи на 06.10.2021 во хотел Изгрв – Штип со почеток од 12:00 часот.

Овој настан се организира во рамки на иновативната иницијатива на мобилизаторката на заедницата Рената Пенчова.

Во продолжение може да го видите дневниот ред:

11:45 – 12:00 Регистрација на учесници

 

12:00 – 12:15 Почеток на настанот и презентација од мобилизаторот на заедницата Рената Пенчова

12:15 – 12:45 Согледување за состојбата и интересот на младите за студиите на Филолошки факултет

Излагање од: проф. доц. д-р Милена Ристова-Михајловска и проф. д-р Ана Витанова Риганчева

12:45 – 13:00 Согледување за состојбата и интересот на младите за студиите на Технолошко-технички факултет

Излагање од проф. д-р Ванѓа Кузмановска

13:00 – 13:30 Размислувања и коментари од студентите

13:30-14:00 Дискусија

14:00 – 15: 00 Ручек за учесниците

КОГА

од: 06-10-2021 13:00

до: 06-10-2021 15:30

КАДЕ

Hotel Izgrev, Shtip

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Мобилизатори на заедницата

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Мобилизатори на заедницата

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Мобилизатори на заедницата

27-03-2024