Јавна расправа: Политичката писменост и политичкото учество на младите


Големина на фонт

Центарот за меѓукултурен дијалог организира јавна расправа на тема политичката писменост и политичкото учество на младите, со посебен акцент на оние кои гласаат по првпат. За време на расправата, учесниците ќе имаат можност да разговараат по овие прашања со пратеници од неколку политички партии кои ќе гостуваат на настанот, по што ќе следува сесија на прашања и одговори и дигитално гласање.

Расправата ќе се одржи во зградата на Комитетот во Куманово.

КОГА

од: 20-05-2021 14:00

до: 20-05-2021 16:00

КАДЕ

Kumanovo

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Јавни настани

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Јавни настани

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Јавни настани

27-03-2024