Презентација: Ohrid Youth Hub


Големина на фонт

На 14 август, Ангела Митеска ќе го одржи завршниот настан на којшто ќе ги претстави заклучоците од иновативната иницијатива Ohrid Youth Hub, чијашто цел е да ги истражи можностите за отворање на клуб за млади во склоп на гладската библиотека во Охрид.

Во продолжение е распоредот на планирани активности:

18:00 – 18:15 Пристигнување и регистрација на учесниците
18:15 – 19:00 Претставување на проектот Ohrid Youth Hub

Ангела Митеска – Имплементатор на иновативна иницијатива

19:0019:15 Пауза за кафе
 
19:15 – 20:00 Кирил Пецаков – пратеник од Собранието на Република Македонија

КОГА

од: 14-08-2021 12:00

до: 14-08-2021 14:00

КАДЕ

Хотел UNIQUE Resort & Spa, Охрид / UNIQUE Resort & Spa, Ohrid

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024