Гласам значи менувам – Презентација на наоди


Големина на фонт

Евгенија Јанакиеска од СДСМ како дел од Иницијативата „Гласам значи менувам“ ќе организира настан за промовирање на наодите од иницијативата со цел да се подигне свеста за учеството на младите во донесувањето одлуки и гласањето на изборите.

По презентацијата, Евгенија ќе го отвори подот за дискусија со присутните.

КОГА

од: 14-05-2021 19:00

до: 14-05-2021 21:00

КАДЕ

ZOOM platform

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

27-03-2024