Дебата: Дом на спортот и културата во Тетово


Големина на фонт

Како дел од иницијативата „Дом на спортот и културата“, Абдула Османи, претставник од Алијанса за Албанците, ќе организира дебата со различни засегнати странки. Дебатата ќе се одржи на 10 мај во Тетово.

Настанот ќе се осврне на недостатокот од јавен простор (центар за интеракција, спорт и рекреација) за млади и повозрасни лица во Тетово.

КОГА

од: 10-05-2021 14:00

до: 10-05-2021 16:00

КАДЕ

Tetovo

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024