2ра Работилница за Мобилизација на заедницата 2021


Големина на фонт

Новата генерација на Мобилизатори на заедницата продолжува да ги гради своите капацитети и да го зголеми знаењето за процесот на мониторинг.

Втората работилница ќе ги опфати темите на мониторинг, мерење на индикатори и мобилизација на заедницата.

Мобилизаторите на заедницата доаѓаат и ги покриваат сите 8 (осум) региони во земјата. 26 млади луѓе ќе ги следат ветувањата на владата и ќе имплементираат Иновативни иницијативи чија цел е да ја мобилизираат заедницата и заедно да бараат одговорност и транспарентност од владините институции.

За повеќе информации во однос за тоа што и кои мерки ги следат нашите мобилизатори, следете не на веб страната на Поддршка на изборни реформи проектот.

КОГА

од: 12-03-2021 16:00

до: 14-03-2021 16:00

КАДЕ

Hotel DoubleTree by Hilton - Skopje

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Мобилизатори на заедницата

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Мобилизатори на заедницата

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Мобилизатори на заедницата

27-03-2024