1ва Работилница од 2-та Академија за јавни политики


Големина на фонт

Новата генерација политичари, ќе ја започнат Академијата за јавни политики овој март. 28 учесници ќе бидат дел од втората реномирана Академија за млади политичари.

На првата работилница учесниците ќе бидат воведени во тоа што Академијата нуди и ќе навлезат во темата за Јавни политики и како да ја креираат и влијаат во партиската Агенда.

Тренери на Академијата ќе бидат реномирани домашни и странски експерти и стручњаци во полето.

 

КОГА

од: 19-03-2021 17:00

до: 21-03-2021 17:00

КАДЕ

Gardenia Hotel and Spa Veles

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024