Јавна расправа: Младите и младинските политки на изборните листи и во партиските програми


Големина на фонт

На 15 јуни во Штип ќе се одржи јавна расправа на тема Младите и младинските политки на изборните листи и во партиските програми. Овој настан има за цел да поттикне дискусија за важноста на подобрувањето на политичкото учество на младите преку нивно вклучување во изборните листи и вклучување на младински политики во програмите на политичките партии.

КОГА

од: 15-06-2021 12:00

до: 15-06-2021 14:00

КАДЕ

Shtip / Штип

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Јавни настани

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Јавни настани

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Јавни настани

27-03-2024