Четвртиот вебинар со мобилизатори на заедницата


Големина на фонт

На 30 Jуни се одржи четвртиот и последниот вебинар во рамки на вториот модул со нашите мобилизатори на заедницата.

Овој вебинар беше повеќе како преглед на она што беше научено за време на овој модул.

Преку различни игри и вежби дадени од обучувачи, секој мобилизатор ги искажа своите мисли и впечатоци за овие необични работилници на интернет.

Исто така, тие ги споделија своите импресии и тешкоти за процесот на подготовка и спроведѕвање на THD дискусиите.

Овој модул беше повеќе како подготвителна и практична фаза за нашиот мобилизатори, пред да започне нивниот вистински процес на набудување засновано врз владината програма.

Следете не за  да ги дознавате резултатите од процесот на набудување за мерките на владата за време на Ковид-19.

КОГА

од: 30-06-2020 17:00

до: 30-06-2020 19:00

КАДЕ

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Мобилизатори на заедницата

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Мобилизатори на заедницата

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Мобилизатори на заедницата

27-03-2024