,,Струга се грижи”


Големина на фонт

Во финалниот настан на иницијативата ,,Струга се грижи” ќе се презентира целата работа за обработка на краткиот документ за јавни политики.

Иницијативата има за цел да лобира за да се реши проблемот со бездомните кучиња.

Направено е истражување и фокус групи за да се добијат мислењата на граѓаните за овој секојдневен проблем и исто така е направено и 3Д визуелен проект за тоа како би се решил проблемот со отворање на шалтер за бездомните кучиња.

Сите овие податоци ќе бидат презентирани пред присутните и исто така ќе има простор за дискусија.

 

КОГА

од: 21-08-2021 13:00

до: 21-08-2021 15:00

КАДЕ

Restorant Apolonia, Struga

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024