Промоција на документот „Активно учество за зголемување на економската независност на жените во руралните средини на општина Кочани“


Големина на фонт

Документот „Активно учество за зголемување на економската независност на жените во руралните средини на општина Кочани“ ги содржи предлозите за подобрување на животот и вклученоста во општествените и политичките процеси на младите девојки и жени од општина Кочани.
Ги покануваме сите претставници од политичките партии, советниците и останатите опшествени чинители да не посетат и да подигнат копија од документот кој сме сигурни дека ќе им помогне во креирањето на идните предизборни програми за работа, кои ќе бидат првиот чекор за подобрување на состојбата на младите девојки и жени од руралните области на општина Кочани.

КОГА

од: 14-08-2021 18:00

до: 14-08-2021 20:00

КАДЕ

Hotel Amor, Kocani

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024