Јавна расправа со Лиридон Усеини


Големина на фонт

На 06.11.2020 година (петок) беше време Лиридон Усеини, член на подмладокот на политичката партија Беса, да ја одржи неговата јавна расправа.

Неговата тема за исработка на документот за јавни политики е  „Активна младина, но без младински центар“. Со цел да се развие овој документ со повеќе факти и размислувања од нејзината локална заедница, тој го организираше овој состанок.

Откако ги презентираше своите истражувања пред јавноста, време беше јавноста да даде свои мислења.

Сите тие покажаа поддршка на Лиридон за овие иницијатива и се надеваа дека овој проект наскоро ќе се реализира, бидејќи тоа е нешто што навистина е потребно во оваа општина.

КОГА

од: 06-11-2020 14:00

до: 06-11-2020 16:00

КАДЕ

Restorant Agropolog

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024