Јавна Дебата: Младите и нивниот живот во Општина Гостивар


Големина на фонт

Панел дискусија со Градоначалникот на Општина Гостивар за младинскиот живот во Гостивар, која ќе продолжи со јавна дебата – прашања/одговори меѓу младите и градоначалникот на Општина Гостивар.

КОГА

од: 28-02-2023 13:00

до: 28-02-2023 15:00

КАДЕ

Youth and Community Center - YCC – Gostivar

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

27-03-2024