Трета викенд работилница со Академија за јавни политики


Големина на фонт

Се сретнавме во Маврово со нашите учесници од Акaдемијата за јавни политики.

Во ова тридневна обука подмладоците на политичките партии има можност да го споделат со нас како се одвиваше процесот на организирање Јавни расправи и пишување на документ за јавни политики.

За да им помогне со своето меѓународно искуство во овој процес, ни беше чест во ова обука да имаме гостин експертот за развој на политички партии Иан Гил од Велика Британија.

Учесниците за време на оваа обука продолжија да работат на развој на нивните документи за јавни политики и исто така беа информирани за процесот на апликација за иновативните иницијативи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОГА

од: 18-09-2020 17:00

до: 20-09-2020 15:00

КАДЕ

Hotel Radika - Mavrovo

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024