Промоција на Студијата за локална стратегија за млади за Општина Охрид 2021-2025


Големина на фонт

Проектот “Од млади за млади Охрид” е на самото финале и последна активност е нејзината промоција, затоа се повикуваат сите политички партии, советници и градоначалник да не’ посетат и да подигнат копија од документот, а наша порака до нив ќе биде проектите да бидат дел од идните предизборни или годишни програми за работа.
🗓 13-ти Август (Петок)
🕣 19:30ч.
📍 Кадмо Бар

Настанот се организира од страна на Тијана Тесалоника Шишкоска, учесник на Академијата за јавни политики и член на подмладокот на ВМРО-ДПМНЕ.

КОГА

од: 13-08-2021 19:30

до: 13-08-2021 21:00

КАДЕ

Cadmo Bar, Ohrid

Галерија

Останати настани

Панел дискусија: „Кодекс на однесување – Борба против насилството врз жените во политиката и во изборните процеси”

Млади од политички партии

11-06-2024

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024