Обука за комуникации, јавно говорење и соработка со граѓаните на локално ниво


Големина на фонт

Во рамки на Програмата за зајакнување и поддршка на Партиските центри за истражување и аналитика (ПИАЦ), ИФЕС во соработка со ПИАЦ на СДСМ ќе организира три дневна обука на тема: Зајакнување на комуникациските вештини и соработка со заедницата.

Околу 50тина учесници, одбрани членови од локално ниво заедно со членовите на ПИАЦ ќе ја поминат оваа обука.

КОГА

од: 24-06-2022

до: 26-06-2022

КАДЕ

h. Metropol, Ohrid

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Истражувачки и аналитички центри

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Истражувачки и аналитички центри

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Истражувачки и аналитички центри

27-03-2024