Аеродром за младите – промоција на наоди од истражување


Големина на фонт

Во рамки на Иновативната иницијатива, Љупчо Ристовски од УМС ВМРО -ДПМНЕ ќе ги промовира наодите од истражувањето- Аеродром за младите.

Во рамки на истражувањето ќе се опфатат искуства од работата на советот и препораки за пристап кон младите од страна на општината. Согласно истражувањето 76% од младите сметаат дека загадувањето на воздухот е многу сериозен проблем во Аеродром. 49% имаат став декa за да просперира млад човек мора да е во партија или да има блиски на високи позиции.  На промоцијата, својата анализа ќе ја споделат советници во Советот на општина Аеродром, истражувачи и имплементатори на проектот.

КОГА

од: 04-04-2021 18:00

до: 04-04-2021 19:00

КАДЕ

кафе Чино, Ново Лисиче/ Cafe Cino, Novo Lisice

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024