Листа на сите иновативни иницијативи 2020/2021 ЗАВРШЕНО

Легенда:
иницијативи кои се спроведени од мобилизатори
иницијативи кои се спроведени од страна на политичките подмладоци

Иницијативи кои што се спроведени

„Дигиталниот пат кон подобра јавна администрација“

види детали
„Заедно за подобра иднина“

види детали
„Младина за Дигитална Европска Младинска Картичка“

види детали
„Реконструкција“

види детали
„Шара-Нашиот природен дом“

види детали
Бидете ИНформирани, бидете ИН

види детали
Вакцинирај се

види детали
Дефицитарни студии во Македонија

види детали
Дигитални амбасади за побезбедни Македонци во странство

види детали
Жена, маж или човек?/Јас сум жена, не сум само бројка!

види детали
Имаме вакво нешто

види детали
Кажи не на коцкањето!

види детали
Комунална полиција, арт и хигиена

види детали
Мој простор

види детали
Национална конференција - Отворање на нови Центри - „Една Точка за Услуги“

види детали
Од младината зависи!

види детали
Отворени листи – мојот глас за мојот претставник во парламентот

види детали
Патот до успехот на младите научници

види детали
Реализирајте се. Не останувајте скромни!

види детали
Родово еднакви, спортски здрави

види детали
Странски директни инвестиции во Македонија: Сон или реалност?

види детали
Стратегија за меѓуетничка интеграција и граѓанска вклученост

види детали
Субвенционирање на социјални придонеси

види детали
УНЕСКО на дланка

види детали
4F = згрижувачко семејство = фер семејство

види детали
Квалитетно образование

види детали
„Македонско село“ Владата ќе го реформира во „Стартно село“

види детали
Воспоставување на Национален регистар за лица со попреченост

види детали
Зголемување на платата од 20-30%

види детали
Зголемување на свеста кај младите за иницијативите за самовработување

види детали
Истражување за превентивни мерки за КОВИД - 19 и презентација на резултатите пред јавноста

види детали
Користете ја мерката со информирање

види детали
МОЈ ДДВ

види детали
Мој Простор

види детали
Надвор од границите

види детали
Национална иницијатива за платформа за учење преку Интернет

види детали
Недостаток на акција од страна на надлежните институции за спречување на нелегалното сечење на планината Јабланица / Ѝ требаш на Јабланица

види детали
Отворање на Школата во Речица

види детали
Отворена дискусија Десетгодишната стратегија за распределба и инвестициите во здравствената заштита.

види детали
Отворени изборни листи

види детали
Младинско претставување и општествeно дејствување во општина Центар

види детали
Младите заедно силни

види детали
”Кој што кочи?”- Спроведување на одредбите од законот за спречување и заштита од насилство врз жените и семејно насилство на локално ниво.

види детали
„Скопје Бла Бла“

види детали
Skateland – Скејтленд Куманово

види детали
Аеродром за младите

види детали
Битола smartAPPcity

види детали
Вклученост на лицата со попреченост во политиките

види детали
Гласам, значи постојам

види детали
ЗА / ПРОТИВ отворена листа!

види детали
Инклузивен Аеродром за сите

види детали
Како да се унапреди културниот живот во општина Сарај

види детали
Кале - срцето на градот

види детали
Кичево - Зелен град

види детали
Кучиња скитници: од површни до одржливи решенија

види детали
ЛГБТИ Инклузивен град

види детали
Младите дома

види детали
Несоодветна патна инфраструктура на потегот каменолом Берович-Патишка Река во општина Сопиште

види детали
Од млади за млади

види детали
Од младите за младите во Охрид

види детали
Отворените изборни листи како предуслов за транспарентни избори во земјата.

види детали
Охрид YOUTH HUB

види детали
Поголемо учество на руралните девојки и жени во донесувањето политики во Општина Кочани

види детали
Подигање на свеста за форумот на жени

види детали
Прифатилиште за животни Тетово

види детали
Решенија за млади

види детали
Совет за млади-надеж за млади

види детали
Струга се грижи

види детали
Теренско истражување „Потребите на граѓаните во општина Ѓорче Петров“

види детали
Урбан младински Чаир

види детали
Центар за млади во Желино, можност и шанса за младите?

види детали
Чиста река за подобро здравје во Липково

види детали
Чисто Скопје

види детали
И руралните жени можат!

види детали
Куќа на спортот и културата

види детали
Мали и диви депонии во Струга

види детали
Младински ИТ центар

види детали
Младинско катче

види детали
Младите за Велес (Youth4Veles)-Нацрт стратегија за младински центар

види детали
Одговорно општество, предизвик на новата ера

види детали
Охрид 2024 година

види детали
Перцепции и ставови на граѓаните за работата на општината

види детали
Перцепции и ставови на граѓаните за работата на општината

види детали
Поголема застапеност преку Комисијата за меѓуетнички односи

види детали
Потребите на младите од Гостивар - Гласот на младите

види детали
Создавање услови за безбеден и еколошки транспорт

види детали
Туристички еко-воз од Тетово до Бањице (центар за рекреација)

види детали
Чист Драгор за чиста Битола

види детали