Јавна презентација на наоди: Еко воз од Тетово до Бањице


Големина на фонт

Висар Палоши од ДПА ќе одржи јавна презентација на наоди во рамките на иницијативата „Еко туристички воз од Тетово до Бањице“. Оваа иницијатива има за цел да го поправи недостатокот од туристички понуди во општина Тетово, како и, преку стимулирање на користењето на железнички сообраќај, да влијае на тековните проблеми со загаденоста на воздухот во општината.

 

КОГА

од: 15-05-2021 17:00

до: 15-05-2021 19:00

КАДЕ

Punto Verde, Tetovo

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024