Работилница: Мапирање проблеми и изнаоѓање решенија за отворање младински центри во Велес


Големина на фонт

Велимир Арсов, претставник на СДСМ, ќе одржи работилница на тема основање на младински центар во општина Велес. Работилницата ќе се одржи од 8 до 9 мај во Хотел Интернационал, Велес. Првиот ден е предвиден за мапирање на можните потешкотии и проблеми околу отворањето младински центри, додека активностите на вториот ден ќе се фокусираат на изнаоѓање решенија за дефинираните потешкотии.

КОГА

од: 08-05-2021 11:00

до: 09-05-2021 14:00

КАДЕ

Hotel International Veles

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024