Состанок на тема: Улогата на невладините организации и професионалците во Националниот парк Шар Планина


Големина на фонт

Мобилизатор Ардонит Исмаили во своето излагање ќе зборува за постигнатите резултати од мониторингот на Предлог законот за прогласување на Шар Планина за национален парк.

Во продолжение погледнете ја агендата на настанот:

12.45 – 13.00 часот
Пристигнување на учесниците

13.00 – 13.15 часот
Презентација на резултатите постигнати од мониторингот на Предлог-законот за прогласување на планината Шар за национален парк.
Ардонит Исмаили – Мобилизатор на заедницата на проектот „Поддршка на изборните реформи“

13.15 – 13.30 часот
Што ќе се случи по прогласувањето национален парк на планината Шар?
Метин Муареми – претседател на платформата Пријатели на Шара

13.30 – 14.00 часот
Дискусија со учесниците

14.00 часот
Ручек

КОГА

од: 23-12-2021 13:00

до: 23-12-2021 14:00

КАДЕ

Канцеларии на Младински Инфо Клуб – Тетово

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Мобилизатори на заедницата

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Мобилизатори на заедницата

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Мобилизатори на заедницата

27-03-2024