Јавна презентација на наоди: „Повеќе претставени преку Комисијата за меѓуетнички односи“


Големина на фонт

Како дел од иницијативата „Повеќе претставени преку Комисијата за меѓуетнички односи“, Арбнор Муса ќе организира јавна презентација на наодите од активностите спроведени во рамките на иницијативата.

КОГА

од: 10-05-2021 17:30

до: 10-05-2021 18:30

КАДЕ

Hotel Beograd, Struga

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024