Презентација на анкетни наоди: „Гласот на младите од Гостивар“


Големина на фонт

Зогза Саити, претставник од ДУИ, ќе одржи презентација на наодите од анкетата спроведена во рамките на иницијативата „Гласот на младите од Гостивар“.

Резултатите ќе бидат презентирани и споделени со претставници од ограноците на политичките партии од Гостивар. Истите подоцна ќе бидат вклучени во изборната програма на можниот кандидат за градоначалник на претстојните локални избори во 2021 година.

КОГА

од: 08-05-2021 18:00

до: 08-05-2021 19:00

КАДЕ

Restaurant Ignatia, Gostivar

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024