(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet


Големина на фонт

За жал оваа содржина е достапна само на Американски Англиски.

КОГА

од: 13-06-2023 13:00

до: 13-06-2023 14:30

КАДЕ

h. Hilton, Skopje

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Настани

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Настани

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Настани

27-03-2024