Презентација на предлог за основање на младинско катче во Делчево


Големина на фонт

Како дел од иницијативата „Младинско катче“, Александра Петровска од ВМРО-ДПМНЕ ќе организира еднодневна конференција со различни заинтересирани странки од општина Делчево, со цел да го презентира моделот за основање на младинско катче.

Конференцијата ќе се одржи на 11 мај во Делчево.

КОГА

од: 11-05-2021 17:00

до: 11-05-2021 19:00

КАДЕ

Restaurant Dve Lipi, Delcevo

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024