BRIDGE Работилница за медиумите и изборите


Големина на фонт

За BRIDGE:

https://www.bridge-project.org/

BRIDGE модулите нудат сеопфатни програми за стручно усовршување на изборната администрација. Овие модули придонесуваат кон подобрување на вештините, знаењата и самодовербата кај стручните лица кои работат во доменот на изборите, како и кај клучните чинители во изборните процеси, меѓу кои спаѓаат политичките партии, медиумите, набљудувачите итн.

КОГА

од: 31-10-2023 10:00

до: 02-11-2023 12:00

КАДЕ

Хотел Арка, Скопје / Hotel Arka, Skopje

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Настани , Работилници и обуки

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Настани , Работилници и обуки

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Настани , Работилници и обуки

27-03-2024