3 Модул – Комуникација и пристап до граѓани (Академија за лидери ПИАЦ ВМРО-ДПМНЕ)


Големина на фонт

Во рамки на заедничката соработка и поддршка на ПИАЦ; ИФЕС заедно со меѓународните партнери ИРИ, НДИ и КАС ја поддржува имплементацијата на Академијата за лидери на ПИАЦ на ВМРО-ДПМНЕ.

ИФЕС ќе продолжи со напорите во областа на јавни политики и комуникација, и ќе ја отстапи својата експертиза за имплементација на модулот на тема: Комуникација и пристап до граѓани, со фокус на комуникација на политики.

Ова е 3тиот модул од Академијата и ќе вклучи меѓународна и локална експертиза.

КОГА

од: 26-05-2023

до: 28-05-2023 14:00

КАДЕ

х. Арка

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

27-03-2024