Работилница: Мобилизирање на потенцијалот на младите членови на партијата за претстојните парламентарни избори


Големина на фонт

Како дел од активностите за поддршка на истражувачко-аналитичките центри на политичките партии (ПИАЦ), ИФЕС во соработка со ПИАЦ на политичката партија ДУИ ќе организира тридневна работилница за членовите на подмладокот на ДУИ на тема: Мобилизирање на потенцијалот на младите членови на партијата за претстојните парламентарни избори.

Околу 30 партиски членови од младинскиот огранок ќе учествуваат на обуката што ќе ја одржи меѓународен експерт за политички партии во соработка со локален консултант.

КОГА

од: 23-02-2024 13:00

до: 25-02-2024 13:00

КАДЕ

хотел Цапа Спа - Дебар / hotel Capa Spa - Debar

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Истражувачки и аналитички центри , Млади од политички партии , Настани , Политички Партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Истражувачки и аналитички центри , Млади од политички партии , Настани , Политички Партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Истражувачки и аналитички центри , Млади од политички партии , Настани , Политички Партии

27-03-2024