Работилница за подготовка на јавен документ- Младите и употреба на лични податоци на интернет


Големина на фонт

Како дел од подготовката на Документот за јавна политики, заеднички подготвен од четирите центри за Истражување и анализа на политичките партии (ПИАЦ), ќе се одржи работилница со цел дискусија на главните наоди од спроведеното квантитативно и квалитативно истражување како и понатамошна дискусија и разработка на документот за јавна политика на тема: Младите и употребата на нивните лични податоци на интернет.

Претставниците на ПИАЦ заеднички работат под водство и соработка со двајца консултанти, експерт за заштита на лични податоци и експерт за јавна политика.

Оваа активност е дел од Програмата за поддршка на ПИАЦ во рамките на проектот „Поддршка на изборни реформи“.

КОГА

од: 15-05-2023 00:31

до: 15-05-2023 16:00

КАДЕ

h. Solun

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

27-03-2024