Обука: Младински активизам и комуникација со заедницата


Големина на фонт

Во рамки на Програмата за зајакнување и поддршка на Партиските центри за истражување и аналитика (ПИАЦ), ИФЕС во соработка со ПИАЦ на Алијанса за албанците ќе организира три дневна обука на тема: Младински активизам и комуникација со заедницата.

Околу 30тина учесници, млади од локално ниво заедно со членовите на ПИАЦ ќе ја поминат оваа обука.

КОГА

од: 01-07-2022

до: 03-07-2022

КАДЕ

х. Изгрев, Струга

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Истражувачки и аналитички центри

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Истражувачки и аналитички центри

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Истражувачки и аналитички центри

27-03-2024