Јавна расправа со Рабије Бајрамовска


Големина на фонт

Нашата следна дестинација беше Битола.

Во хотел Театар нашата учесничка на Академијата за јавни политики – Рабије Бајрамовска ја организираше својата Јавна расправа на тема ”Зајакнување на локалната поддршка за самохрани родители”.

Покана за овој настан беше доставена до сите институции и жители на општина Битола.

Рабије ја презентираше темата пред присутните и причините што ја натераа неа да ја избере ова тема во изработка на документот за јавни политики.

Присутните ја подржуваа неа во ова превземена иницијатива и дадоа идеи како навистина да и се помогне на ова категориа на граѓани.

Рабије исто така е и член на Социјалдемократската млдина на Македонија.

КОГА

од: 14-09-2020 18:00

до: 14-09-2020 19:00

КАДЕ

Hotel Teatar - Bitola

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024