Тркалезна маса „Зона на Млади“


Големина на фонт

Во рамките на иновативната иницијатива “Биди креатор на својата автономна зона – Младински Центар, младинската невладина организација Младински Совет Прилеп ќе организира Тркалезна Маса на која што ќе бидат поканети да учествуваат градоначалникот, членови на советот на општината, локални здруженија и млади. Целта на настанот е да се презентираат препораките кои се произлезени од младите, собрани преку сите претходно организирани онлајн и офлајн активности и да се повикаат на одговорност локалните власти за реализација и интегрирање на нивното предизборно ветување во тековната годишна програма на Општината.

КОГА

од: 05-04-2023 12:00

до: 05-04-2023 14:00

КАДЕ

Хотел Кристал Палас, Прилеп / Hotel Crystal Palace, Prilep

Останати настани

Панел дискусија: „Кодекс на однесување – Борба против насилството врз жените во политиката и во изборните процеси”

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

11-06-2024

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

30-03-2024