Се подготвуваме за вториот дел од обуката за видео продукција


Големина на фонт

Здраво, имаме добри новости!

Откако ги анализиравме сите околности и со целосно почитување на препораките дадени од Владата во однос на заштита од Ковид-19, среќни сме да ве известиме дека овој викенд ќе го организираме вториот дел од обуката за видео продукција со нашите локални мобилизатори.

Во рамките на оваа обука, нашите локални мобилизатори ќе научат повеќе за техничките и
практичните аспекти од снимањата видеа.

Тие, исто така, ќе имаат и сесија за насочување при мониторирањето.

КОГА

од: 20-07-2020

до: 01-01-1970

КАДЕ

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Мобилизатори на заедницата

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Мобилизатори на заедницата

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Мобилизатори на заедницата

27-03-2024