Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации


Големина на фонт

На настанот ќе се соберат претставници на граѓанските организации и медиумите, како и претставници на локалните самоуправи од Источниот и Југоисточниот регион, со цел да се споделат искуствата и научените лекции од процесот на мониторинг и да се разговара за неговите ефекти.

Следете не за повеќе детали!

КОГА

од: 11-12-2023 12:00

до: 11-12-2023 14:00

КАДЕ

Струмица / Strumica

Останати настани

Панел дискусија: „Кодекс на однесување – Борба против насилството врз жените во политиката и во изборните процеси”

11-06-2024

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

30-03-2024