РАЗВОЈ НА КОНЦЕПТОТ НА МОНИТОРИРАЊЕ ИЗБОРНИ ВЕТУВАЊА: ПРОМОТИВЕН НАСТАН СО ЛОКАЛНИТЕ САМОУПРАВИ


Големина на фонт

Настанот ќе обедини претставници на локалните самоуправи од Вардарскиот регион, вклучително и општините кои беа вклучени во претходните активности за мониторирање и други општини кои покажаа интерес за вакви активности. Покрај тоа, на настанот ќе бидат претставници на ГО и претставници на политички партии кои ќе ги споделат своите приказни за процесот на мониторирање и ќе разговараат за ефектите.

Следете нѐ за повеќе детали!

КОГА

од: 22-11-2023 11:00

до: 22-11-2023 14:00

КАДЕ

Хотел Гарденија, Велес / Hotel Gardenia, Veles

Останати настани

Панел дискусија: „Кодекс на однесување – Борба против насилството врз жените во политиката и во изборните процеси”

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

11-06-2024

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

30-03-2024