Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: промотивен настан со граѓанските организации


Големина на фонт

На настанот ќе се соберат претставници на граѓанските организации и медиумите, како и претставници на локалните самоуправи од Пелагонискиот и Југозападниот регион, со цел да се споделат искуствата и научените лекции од процесот на мониторинг и да се разговара за неговите ефекти.

Следете не за повеќе детали!

КОГА

од: 31-10-2023 12:00

до: 31-10-2023 14:00

КАДЕ

Битола / Bitola

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

27-03-2024