Работилница со претставници од регионалните канцеларии на ДИК


Големина на фонт

Како дел од Програмата за поддршка на изборите, финансирана од Владата на Швајцарија, Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС) ја поддржува Државната изборна комисија (ДИК) во организирање на дводневна работилница со претставници од регионалните канцеларии, насловена: Управување со избирачкиот список и избирачките места пред и за време на распишаните избори: надлежности, предизвици, решенија, нови технологии.

КОГА

од: 08-02-2024 10:00

до: 09-02-2024 15:00

КАДЕ

Хотел Холидеј Ин, Скопје / Hotel Holiday Inn, Skopje

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

27-03-2024